Cercar en aquest blog

7 de març del 2014

Festival de Carnaval 2014

Aquest any, 2014, ha tornat a venir el Carnestoltes a la nostra escola. Com sempre, els nens han fet molt cas dels manaments que el rei Carnestoltes i el seu ajudant els ordenaven.

El Dijous Gras, els més menuts, van obrir les celebracions anant a la riera a menjar la truita.
El divendres, dia de Carnaval, al matí, totes les classes van fer un taller per elaborar la disfressa. A  la tarda, tots els alumnes de l'escola es van disfressar, i van pujar a la pista del pati de dalt per desfilar i ballar la dança que ,en honor al rei Carnestoltes, havien preparat amb la mestra de Música. Els nois i noies del Cicle Superior van col·laborar pujant les cadires dels més petits.
Feia fred. El vent aixecava els caps dels gegants i dels capgrossos. Però, malgrat això, tothom estava al seu lloc, una mica nerviós, esperant el moment d'actuar.
Els nens i nenes de Cinquè i Sisè es van disfressar dels noms de les seves classes, és a dir, de Falcons i de Trabucaires.
El Dimecres de Cendra es va tancar el Carnaval perquè un any més, la Vella Quaresma va guanyar el Judici contra el Carnestoltes, que va haver de marxar.



I ara, tothom a treballar! La disbauxa s'ha acabat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada